انجمن @ شبکههای اجتماعی

جوایز انجمن
- جایزه انجمن فیزیک ایران
- جایزه حسابی
- جایزه دبیر برگزیده فیزیک
- جایزه ساخت دستگاه آموزشی
- جایزه صمیمی
- جایزه توسلی
- جایزه علی محمدی
- پیشکسوت فیزیک
- بخش جوایز انجمن
آخرین خبرها
اردیبهشت
۱۳
اکرم میرحسینی
«استفاده از اخبار انجمن فیزیک ایران و انتشار آنها، به شرط
ارجاع دقیق و مناسب به خبرنامهی انجمن بلا مانع است.»
اخبار علمی و پژوهشی
 
اخبار علمی و پژوهشی
پرسش و پاسخ: مرضیه فرهنگ و پلانک (۱۳۹۷/۰۵/۱۶)
آخرین نتایج پلانک 17 جولای سال جاری اعلام شد و این پروژه مهم بین المللی در حوزه کیهان شناسی به برنامه دو دهه ای خود پایان بخشید و دید ما را از کیهان دقیق تر کرد. در این پروژه بین المللی دکتر مرضیه فرهنگ از دانشکده فیزیک دانشگاه شهید بهشتی شرکت داشتند. از این رو پرسش و پاسخ کوتاهی در مورد پروژه ...
نویسنده خبر: شانت باغرام
نویسنده خبر: شانت باغرام
زهره داوودی برنده جایزه کن ویلسون (۱۳۹۷/۰۵/۱۴)
زهره داوودی استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه مریلند جایزه کنت ویلسون Kenneth G. Wilson برای پژوهش در نظریه میدان شبکه ای را در سال 2018 دریافت کرد. این جایزه در سی ششمین گردهمایی سالیانه نظریه میدان شبکه ای در دانشگاه میشیگان اهدا شد. داوودی به خاطر پژوهش های بنیادین خود در نظریه میدان شبکه ای در ...
نویسنده خبر: شانت باغرام
نویسنده خبر: شانت باغرام
وول خوردن مردمک چشم (۱۳۹۷/۰۵/۱۳)
وقتی درحال مطالعه هستیم، چشمانمان مجموعهای از پرشها را انجام داده و صفحه را به شکل هموار پویش می کند و سریعاً از بخشی از متن به بخش دیگر حرکت میکند. بعد از هر پرش که به ساکاد (saccade) معروف است، مردمک چشم معمولاً برای لحظهای وول میخورد. اکنون پژوهشگران مدلی را برای این نوع حرکت مردمک توسعه ...
نویسنده خبر: بهنام زینالوند فرزین
نویسنده خبر: بهنام زینالوند فرزین
کوچر بیرکار ریاضی دان کرد ایرانی که هم اکنون شهروند بریتانیا است، دومین ایرانی است که پس از مریم میرزاخانی برنده جایزه فیلدز می شود. کوچر بیرکار ریاضی دان کرد ایرانی برنده جایزه فیلدزکوچر متولد مریوان، تحصیلات دبیرستانش را در این شهر گذراند، سپس از دانشگاه تهران کارشناسی ریاضی را دریافت کرد و در ...
نویسنده خبر: شانت باغرام
نویسنده خبر: شانت باغرام
چرا جامداتِ نرم، رفتهرفته نرمتر میشوند (۱۳۹۷/۰۵/۰۹)
بسیاری از خوراکیها مثل ماست و سس مایونز در طول زمان سفتی خودشان را از دست داده و شبهمایع میشوند. دلیل این فرسودگی (fatigue) در جامداتِ نرم کاملاً واضح نیست اما پژوهشهای تجربی جدیدی که به واسطهی شبیهسازیها نیز تقویت شدهاند از یک سازوکار پرده برداشتهاند: کشش دائمی رشتههای میکروسکوپی تشکیل ...
نویسنده خبر: بهنام زینالوند فرزین
نویسنده خبر: بهنام زینالوند فرزین
«استفاده از اخبار انجمن فیزیک ایران و انتشار آنها، به شرط
ارجاع دقیق و مناسب به خبرنامهی انجمن بلا مانع است.»
ارجاع دقیق و مناسب به خبرنامهی انجمن بلا مانع است.»
حامیان انجمن فیزیک ایران (به حامیان انجمن بپیوندید)