فراخوان جایزه ی توسلی
 ۱۴۰۳ خورشیدی

انجمن فیزیک ایران قصد دارد که به یاد و خاطره¬ی استاد ارجمند، محمدتقی توسلی و باتوجه به‌اهمیت اندازه‌گیری در فیزیک این جایزه را به‌منظور تشویق فیزیک‌پیشگانی که کار تجربی می‌کنند، اهدا کند. از اهداف این جایزه توسعه روش‌های فیزیک تجربی و ترویج همکاری صنعت‍کاران فیزیک پیشه با جامعه دانشگاهی است.  جایزه به بخشی از کار فیزیک تجربی که با سنجش کمیت فیزیکی همراه است، محدود شده است.
این جایزه به کسانی تعلق می گیرد که یک کمیت قابل سنجش را بر اساس نیاز معنی دار در صنعت، پژوهش یا پروژه دانشگاهی به صورت دقیق و به روش علمی اندازه گیری کرده و آن را به صورت قابل تکرار و قابل اثبات گزارش نمایند. جایزه علاوه بر پژوهش فیزیک به حوزه اندازه شناسی نیز تعلق می گیرد.


شرايط شرکت و انتخاب :
هیئت داوران به فعالیت‌هایی که ویژگی‌های زیر را داشته باشند توجه بیشتری خواهند کرد:
الف-  بنیان علمی مستحکم
ب- ارتقای محدوده ی قابل اندازه‌گیری و نیز ارتقای صحت و دقت اندازه گیری‌ها
پ- نوآوری و خلاقیت در فرآیند و روش اندازه‌گیری بکار رفته
ج - اثبات و تکرار پذیری

نحوه نامزدی و ارسال مدارک
•     متقاضیان لازم است که شرح کار خود را در چارچوب یک گزارش فنی برای هیات داوران را  حداکثر تا ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ به کمیته داوری به نشانی tavasoli@psi.ir ارسال نمایند.
•    کمیته داوری که توسط انجمن فیزیک ایران مشخص شده است، تمامی درخواست های رسیده را بررسی خواهد کرد و   افراد برگزیده را انتخاب و معرفی می‌کند.

مبلغ و تعداد جایزه
جایزه شامل مبلغ ۲۰ میلیون تومان به‌‌صورت نقدی  (که میان دو برنده با ارزش ریالی برابر تقسیم خواهد شد)، لوح انجمن فیزیک، یکسال حق‌عضویت انجمن فیزیک، دعوت به‌شرکت و ارائه سخنرانی در کنفرانس سالانه فیزیک است.

زمان اهداء جایزه
این جایزه در کنفرانس فیزیک ایران در شهریورماه اهداء می‌شود .برندگان جایزه در برنامه‌ی کنفرانس حداکثر  ده دقیقه فرصت خواهند داشت تا ارائه کوتاهی از کار پژوهشی خود داشته باشند.

جزییات بیشتر این جایزه در وبگاه زیر اطلاع رسانی شده است.
http://www.psi.ir/f/tavasoli
•    مهلت ارسال مدارک متقاضیان ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
•    دریافت مدارک به نشانی  رایانامه  tavasoli@psi.ir

حامی جایزه
شرکت رایان فن کاو اندیش





برگزیده دوره اول جایزه توسلی، سال ۱۴۰۱

کمیته داوری جایزه توسلی ۱۴۰۱، پس از بررسی دستاوردهای متقاضیان در حوزه توسعه روش‌های اندازه‌گیری به‌اتفاق آرا آقای دکتر علی اکبر خُرشاد را به‌پاس تلاش‌هایشان در توسعه روش اندازه‌گیری مکان ذرات در چاه پتانسیل انبرک نوری به‌روش ماره و همچنین توسعه و بومی‌سازی دانش فنی اندازه‌گیری کمیت‌های موثر در دوربین‌های مریی و حرارتی، شایسته دریافت اولین جایزه توسلی دانسته‌اند. این جایز به‌دلیل رویکرد مورد توجه در اندازه‌گیری به‌لحاظ درنظر‌گیری منابع خطا، تکرار‌پذیری، تعمیم‌پذیری و  تلاش برای تطبیق با استانداردهای ملی و بین‌المللی به ایشان تعلق گرفت.


آمار بازدید: ۴۶۰۲
همرسانی این مطلب را با دوستان‌تان به اشتراک بگذارید:



صفحه انجمن فیزیک ایران را دنبال کنید





حامیان انجمن فیزیک ایران   (به حامیان انجمن بپیوندید)
  • پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشکده فیزیک دانشگاه تهران

کلیه حقوق مربوط به محتویات این سایت محفوظ و متعلق به انجمن فیریک ایران می‌باشد.
Server: Iran (45.82.138.40)

www.irandg.com